Features
Voor als je even twijfelt.
vector

Product tracker

Met de product tracker houd jij elk product in de gaten. Bekijk de omzet van het product en hoeveel het product door andere verkopers verkocht is. Dat alles vind je gemakkelijk terug in onze app!

Notificaties

Met onze app krijg jij bij elke bestelling, nieuwe retour of nieuwe login op het dashboard, een melding op je telefoon. Zo ben je altijd op de hoogte! Wil je geen notificaties? Dan kun je ze gewoon uitzetten.

vector

E-mailcampagnes

Met onze e-mailcampagnes stuur je automatisch emails naar jouw klanten! Dit kan variëren van automatisch facturen sturen tot reviews verzamelen voor jouw product. Richt deze functie naar eigen smaak in met ons handige drag-and-dropsysteem. Hiermee kun je gemakkelijk jouw eigen huisstijl hanteren!

Trend finder

De trend finder is speciaal ontwikkeld om opkomende trends te voorspellen. Denk je dat er een trend opkomt? Of vraag je je af of iets nog een trend is? Zet de term in de trend finder, bekijk de geschiedenis van de term en voorspel of het nog een trend gaat worden!

vector
vector

Product database

In onze product database vind je alle producten die verkocht worden op bol.com. Met onze filters, filter jij er precies uit wat je nodig hebt en wat jij kunt gaan verkopen. Dit product kun je dan direct toevoegen aan jouw product tracker.

Winst calculator

Wil je zeker weten dat jij geen verlies maakt op jouw producten? Met de winst calculator check jij of je de winst behaalt die jij verwacht. Is dit niet het geval? Stuur dan je prijs bij!

vector
vector

Order management

Bekijk al jouw bestellingen live op het dashboard en in de app. Op deze pagina kun je jouw btw facturen automatisch laten genereren! Via de app deel je gemakkelijk de facturen met jouw klanten. Altijd en overal!

background

'We change our tools and then our tools change us'

Overtuigd? Start nu jouw gratis 10 dagen proefperiode!

Start Nu